Gud vilken bra dag de va igår! Började med...

Gud vilken bra dag de va igår! Började med Boda Borg där vi spöade skiten ur dom andra, KBK vann med 16 banor klarade! Sen hem och så vidare upp till mamma och pappa där de va fest för Therese som fyllt år! Traskade hemåt vid vid halv sex eller nått.. Himla bra kväll! Vill ju inte påstå att jag va skit pigg idag när jag vaknade med de ordnade ju upp sig med.. Blev frukost hos Lollo vid ett, fastnade sen i hennes soffa, gick hem och duschade sen handlade vi lite mat, klyftpotatis, fläskkotletter och bea blev de. Och till efterrätt äter vi chips, popcorn och dipp. Vi ligger just nu i soffan som två strandade valar. Haha.. En mkt bra söndag helt enkelt!!! ;D I morgon blir de jobb gånger tv, men de ör enda dagen som de blir dubbelt, Sen flyter de på som vanligt. Hoppas ni haft en fin söndag! Pusss*


G R A T T I S !
Grattis älskade syster på din dag!

Natti Natti!


Jan. 27, 2011

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? Ja
Hur många har du varit kär i? Inte många.. 
Är du kär just nu? Nje..


Tio frågor om dig själv

Namn? Alexsandra
När fyller du år? 26 februari
Några piercingar? Ja.
Vad har du på dig just nu? Tjocktröja, mjukisbyxor och raggisar.
Vilken årstid är bäst? Sommaren!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Då får jag sova länge.. :P
Vad tycker du mest om hos dig själv? Allt och inget!
Vad är du bra på? Mkt!
Vem älskar du mest på denna jorden? Mina vänner och Familjen.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans med någon.


5 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? Ingen faktiskt.vem är den roligaste av dina vänner? Sussie
vem är den du helst har filmkväll med? Den va jobbigt att välja en,  filmkväll med alla!
vem av dina vänner är mest ”evil”? Pernilla…


8 frågor om idag

Vad har du gjort? legat i soffan.
Vad ska du göra nu? fortsätta ligga i soffan.
Har du gjort något dåligt idag? Nej.
Vad har du ätit idag? Soppa och macka..
Har du duschat idag? Nej inte ännu.
Är du trött nu? Alltid.
Vad händer i morgon? Då blir de jobb HELA dagen.


Annat

Hur mår du just nu? Hyfsat.
Har du piercat dig Ja.
Är du hungrig nu? Nej.
Vad är klockan nu just nu? 20.07
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Fb, aftonbladet, blogg.se


Telefon/Mobil

Vem ringde dig senast? Thess.
Vem ringde du senast? Pillan.
Vem sms:a till dig senast? Pierre.
Vem sms:a du till senast? Sussie.


Smink & hår

Använder du mascara? ja
Använder du wax? nej
Använder du ögonskugga? ja
Använder du kajal? ja
Använder du hårspray? ja
Använder du volymspray? nej
Använder du mousse? kan hända
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? ja
Använder du läppglans/läppstift? nej
Använder foundation? ja
Använder du rouge? ja
Uppsatt hår eller hängande? hängande. 
plattar/lockar du håret varje dag? nej
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej


Kärlek

Är du kär just nu? nej.
Har du kysst någon idag? nej.
Har du ett förhållande? nej.
Är du romantisk? hahaha, OJA! ;)
Har du snott en kompis pojkvän/flickän? Nej.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? De jag är.. ;)
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Haha, nej.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? -------
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Vet att mamma sagt de men dem va unga iaf..
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Haha, nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej!
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Har nog ingen direkt stil sådär… jag är random.


Hur kunde du?

När jag var valp, underhöll jag dig med mina egenheter och fick dig att skratta. Du kallade mig ”ditt barn”, och oavsett antalet skor jag tuggade sönder, och några totalförstörda kuddar, blev jag din allra bästa vän.

 

När än jag var ”dum hund”, pekade du ditt finger mot mig och frågade ”Hur kunde du?”- men sen mjuknade du och la mig på rygg och gosade med mig.

 

Det tog ett litet tag längre för mig att bli rumsren än väntat, för du hade väldigt mycket att göra, men vi fixade det tillsammans.

 

Jag kommer ihåg nätterna när jag låg tätt intill dig och lyssnade på ditt snarkande, lyssnade på ditt stadiga andetag och hemliga drömmar, och jag tänkte att livet kan inte bli mer perfekt än så här.

 

Vi gick långa rundor i parkerna, åkte långa bilturer och stannade för att äta glass (jag fick bara våfflan för ”glass är inte bra för hundar” sa du).

 

Jag tog långa tupplurar i solen då jag väntade på att du skulle komma hem vid slutet av dagarna. Stegvis började du spendera mer tid på arbetet och du satsade på din karriär, och du lade mycket tid på att leta efter en ”människo” vän. Jag väntade tålmodigt, tröstade ditt brustna hjärta och förstod dina besvikelser, klagade aldrig på dåliga beslut, jag viftade på svansen och visade glädje då du kom hem och när du blev kär blev jag lycklig för din skuld. Hon, numera din fru, är inte en ”hund-människa”- men trots det välkomnade jag henne till vårt hem, och visade tillit och lydde henne.

 

Jag var lycklig därför att du var lycklig.

 

Sen kom människobarnen, och jag delade din glädje och lycka. Jag var fascinerad över deras små fingrar, hur dom luktade och jag ville ta hand om dem jag också. Det var bara det att du och Hon var oroliga att jag skulle skada dem, och jag fick spendera mesta delen av min tid bannlyst till ett annat rum eller en hundbur. Åh vad jag ville älska dem, men jag blev ”fånge i kärleken”. När dom blev äldre blev jag deras vän. Dom hängde i min päls då de försökte stå på sina egna ben, petade fingrar i mina ögon undersökte mina öron, och kysste mig på nosen. Jag älskade allt som hade med dem att göra och deras beröringar - ditt kel med mig var numera så sällsynt- och jag skulle försvara dem med mitt liv och det så behövdes.

 

Jag smög ner i deras sängar om natten och lyssnade till deras oroliga andetag och hemliga drömmar, och tillsammans väntade vi på ljudet av din bil på uppfarten.

 

Det var tider då andra frågade om du hade hund, och du visade stolt dem foto av mig som du bevarade i din plånbok och berättade historier om mig. Dom senaste åren svarade du bara ”Ja” och bytte sen samtalsämne.

 

Jag hade gått från att vara ”Din hund” till ”bara en hund”, och du undvek alla kostnader som hade med mig att göra.

 

Nu har du en ny karriärsmöjlighet i en annan stad, och du och De ska flytta till en lägenhet där husdjur inte är välkomna. Du har tagit det rätta beslutet för din ”familj”, men där var tider då JAG var din enda familj. Jag var jätte glad över bilturen (som i början av vårt ”förhållande”) tills vi kom fram till djurhemmet. Det luktade hund och katt, rädsla, och hopplöshet. Du skrev under lite papper och sa ”Jag vet att ni kommer hitta ett fint hem till henne”. Dom skakade på huvudena och gav dig en ansträngd blick. Dom förstår verkligheten för en medelålders hund, även med ”papper”. Du var tvungen att ansträngt rycka din sons händer från min päls under tiden han skrek ”Nej pappa!!! Snälla låt dom inte ta min hund!” Och du var orolig för honom, och vilken hemsk erfarenhet du precis gett honom angående lojalitet, vänskap, och respekt för liv! Du gav mig en ”hejdå” klapp på huvudet, undvek mina ögon, och artigt vägrade du ta mitt halsband och koppel med dig. Du hade en tid att passa, och nu har jag en också. Efter att du gått sa de snälla flickorna att Du säkert visste om att du skulle behöva lämna bort mig för flera månader sen men att du inte gjort några försök att hitta ett bra och mysigt hem.

 

Dom skakade sina huvuden och sa ”Hur kunde Du?” Dom är så snälla mot oss som deras upptagna scheman tillåter.

 

Dom matar oss, naturligtvis, men jag tappade aptiten för flera dagar sen.

 

I början då någon passerade min bur, bubblade det i magen och jag tänkte och hoppades att allt detta bara var en ond dröm och att du kommit tillbaka för att hämta mig, eller så hoppades jag att det var NÅGON som brydde sig, NÅGON som kunde rädda mig.

 

När jag förstod att jag inte kunde konkurrera med den glädje de söta valparna visade så gav jag upp och satte mig i ett hörn och väntade.

 

Jag hörde fotsteg från korridoren när hon kom till mig i slutet av dagen, och jag följde henne snällt i korridoren in i ett separat rum.

 

Ett obehagligt tyst och tomt rum. Hon satte mig på ett bord och smekte mina öron, och sa till mig att jag inte behövde oroa mig. Mitt hjärta dunkade av förväntan och spänning för vad som nu skulle hända, men det var också en känsla av frihet och lätthet. ”Kärlekens fånge” hade nu kommit till sitt slut. Av min natur var jag orolig för henne.

 

Jag kände igen obehaget och tyngden hon bar, och det känner jag till, på samma vis jag kände till alla dina obehag och ledsamhet. Artigt och snällt band hon ett band runt mina framben samtidigt som en tår föll längs hennes kind. Jag slickade hennes hand på samma vis som jag brukade trösta dig för många år sedan. Vant stack hon in nålen i min åder.

 

När jag kände sticket och den kalla vätskan som for genom min kropp, la jag mig tröttsamt ner, såg in i hennes vänliga ögon och mumlade ”Hur kunde du?”. Kanske förstod hon mitt hundspråk för hon sa ”jag är så ledsen ”.

 

Hon kramade mig, och förklarade snabbt att det var hennes jobb att se till att jag kom till en bättre plats, där jag aldrig mer skulle bli ignorerad, slagen, övergiven, eller behöva försvara mig själv- en plats med mycket kärlek och ljus, så väldigt annorlunda än den här platsen på jorden. Och med den sista lilla kraften jag hade, försökte jag visa henne genom att vifta på svansen att mitt ”Hur kunde du?” inte var riktat mot henne.

 

Det var du, min älskade husse, jag tänkte på.

 

Jag glömmer dig aldrig och kommer vänta på dig i all framtid.

 

Måtte alla i ditt liv fortsätta vara så lojala mot dig som jag har varit!

 

Författare: OkändSnott från ( Linda
! )


Fortfarande sjuk men de börjar släppa nu i...

Fortfarande sjuk men de börjar släppa nu iaf.. De är ju skönt, kan ju hoppas jag är frisk i morgon så jag kan palla mig tillbaka till jobbet.. KBK kommer vinna på lörda, hur lätt som helst!! Haha.. Har precis ätit lite soppa, soppa är så underskattat.. De är faktiskt både gott och mättande.. :) idag lär de ju inte hända så mkt så jag ska väl återgå till Tv tittandet och soffliggandet.. ;p Pusss*


Punkter !

 • De kommer gå åt helvete!
 • Hostar så jag snart går sönder!
 • Hemma och sjuk!
 • Vill jobba!
 • Saknar massor!
 • Nytt!
 • Vill ha en hund!
 • Färga håret svart!?
 • Bil!
 • Semester!
 • Riktig Tavelvägg!?
 • Avundsjuka!
 • Flytt!
 • Besviken!
 • SOMMAR!
 • Tid!
 • Missförstådd!
 • LYCKLIG! GOD NATT !


Cha cha bloggen!

Idag är de synd om mig, ligger i min soffa och är förkyld. De passar sig inte att jag ska vara sjuk nu. Sen är de sjukt tråååkigt också..

Pillan va gullig innan, hon tänkte på mig när hon va på ikea så hon köpte tre vita skålar som jag ville ha. Såå hon lämnade dom här innan när dom skulle dumpa lite saker i förrådet. Hon håller ju på att flytta in hos Ylva.
 Tack!! =)

 Hallåååå, måste ju fråga er, jag kan ju inte vara ensom om detta'! När jag är förkyld så kliar de i mina tänder, SKIT JOBBIGT!!


Pusssssss*
Idag fyller världens bästa Daniel år! Graa...

img_8952 (MMS)

Idag fyller världens bästa Daniel år! Graaaaaaaaaattis till dig!!!


Lunchat med Thess! Så nu ska jag snart for...

img_7764 (MMS)

Lunchat med Thess! Så nu ska jag snart fortsätta jobba..


Spelar med andra ord! Mkt bra spel!! :)

img_1509 (MMS)

Spelar med andra ord! Mkt bra spel!! :)


Haha, från i lördags..

img_7231 (MMS)

Haha, från i lördags..


En söndag, jag och Sussie skulle kolla på ...

img_0472 (MMS)

En söndag, jag och Sussie skulle kolla på film men dvd snodde filmen så vi va tvungna att skruva isär den för att få ut skivan. Frågan är ju hur den kom dit??


Haha! Pillas katt, Sopptunnan!

img_7903 (MMS)

Haha! Pillas katt, Sopptunnan!


Hahahaha.. Sjukt kul!

img_9134 (MMS)

Hahahaha.. Sjukt kul!


Sitter på jobbet och har rast, världens me...

Sitter på jobbet och har rast, världens mest onödiga rast. Haha.. Men de är så dom vill ha de.. Känner att jag hållet på att bli sjuk! De passar sig inte riktigt nu, förlorar ju massa pengar om jag ska vara hemma. Jobbar ju dubbelt hela veckan. Jaja, de kanske har släppt tills i morgon. Haha., hoppas kan man ju.. ;p i lördags va de ju familjedag och fest, himla roligt! Kvällen bjöd på många skratt! De tackar vi för. :) i söndags, blev de taco hos pillan med fint folk, kollade på solsidan och spelade spel.. Massa trevligt! Pusss*


God morgon alla fina människor!  Hoppas ni...

img_8080 (MMS)

God morgon alla fina människor!  Hoppas ni sovit skönt och att ni som va ute och svirade igår medan jag jobbade mår skit i dag.. ;) just nu sitter jag på jobbet, är väldigt lugnt men idag gör de inget. Är bara skönt! Efter jobbet blir de familjedag, Dumme mosse och god mat! Pussss*


Haha, nu är  dom inte så fina längre.. ;p

img_8270 (MMS)

Haha, nu är  dom inte så fina längre.. ;p


SMS-inlägg

img_5812 (MMS)


Inte en god morgon ! Inte alls sugen på at...

Inte en god morgon ! Inte alls sugen på att vara uppe nu.. Har precis duschat så nu ska jag stoppa i nig något att äta.. Skönt att jag kan bestämma själv när jag börjar så jag slipper stressa.. Haha, är ju inte riktigt min grej.. Hoppas ni får en bra dag. Puss*


Sitter hos pillan nu och väntar på mat, id...

img_1752 (MMS)

Sitter hos pillan nu och väntar på mat, idag bjuder hon på potatis, pannbiff och brunsås.. Mumma!


Proppmät! Ätit fylld bergis.. Himla gott! ...

img_2953 (MMS)

Proppmät! Ätit fylld bergis.. Himla gott! Snart blir de solsidan och lite onyttigt! Hihi.. :) Pusss


Söndag !

Himla skönta att ja va nykter igår! Mår hur bra som helst i dag! Brukar inte bli dålig men de är ju alltid lite besvärligt dagen efter..Hahaa..

Va en himla bra dag i går, bowlade me Thess ocg hennes vänner.. Himla snällt att vi fick hoppa in sådär i sista sekund.. Ägde lätt första omgången, andra va väl inget att skryta om.. Men de va kul iaf, efter de blev de Burger king med Pillan och sen åkte vi till EBK på 25års festen. Så de va en toppen dag!
Min bil dog ju med så nu ska den väl börja igen! HATAR DEN!

Pillan och jag är så jävla roliga, våran humor va verklighen på topp i går.. Haha.. Gud va vi skrattade åt oss själva..  Guuud, sen fick ja visa leg när Pillan köpte cigg, sen när jag köpte Ipren och kondomer och när jag köpte en porrtidning. Hon på shell kollade väldigt konstigt på mig, trodde jag skulle dö. De gör jag inte om. hahaaa..
Men de blev iaf en lite rolig sista minuten prestent..


Snart ska ja åka och hämta Pillan så blir de mat ocg solsidan hos Lollo med Zandra och Suss! Massa mys!Pusssss*


Sitter nu på Burger king och fläskar.. :) ...

img_3486 (MMS)

Sitter nu på Burger king och fläskar.. :) jag och Pernilla är så jävla roliga, har skrattat åt oss själva hela dagen.. :) haha.. Har bowlat med stolpskotten så nu ska vi strax åka mot egnahem för att fira Jonas.. Puss*


Rubriker Suger !

Sitter hos Pillan nu, har fått super god mat. Hon är duktig hon..
Nu spelar hon nått bil spel.. haha.. Och jag kollar på.. :P

Snart ska vi bära ner några kartonger så hon blir av med lite till.. =)
Himla duktiga är vi, sen får vi se vad kvällen tar oss. Ska iaf förbi Jonas 25årsfest iaf. =)

Puss *Titta så fint de blev, kul med lite blomme...

img_5052 (MMS)

Titta så fint de blev, kul med lite blommer.. Lite liv! Nu ska jag hoppa in i duschen annars slår väl pillan ihjäl mig.. ;) de går långsamt i dag.. ;p hehe..


Jag är sjukt snygg i dag i raggsockar, mju...

img_7306 (MMS)

Jag är sjukt snygg i dag i raggsockar, mjukisbyxor och tjock tröja. Visst är mina raggisar fina!?


God morgon !

Jahaaaa, då va de en ny dag! ;D
En helt ledig dag! Thihiii.. ;)

Har absolut inget vettigt att skriva, men sen har jag ju bara varit vaken i typ en timme eller nått..
Har  ju inte hänt så mkt på den timmen..

Blev ju inte övewrdrivet med sömn i natt men de kan väl vara kul.. ;P

Får önska er en fin dag!
De ska jag ha!


Pusss*

HOHO !

 
En kväll när dotterns kille ska komma på besök diskuterar familjen vem som ska diska.
Pappan säger :
- Det är min lön ni lever på. Jag ska inte göra allt.

Flickan svarar:
...- Jag gjorde det förra månaden.

Och modern säger:
- Åh! Det är ju jag som lagar maten...

Efter en stund får pappan en idé:
- Jag vet hur vi gör. Den första av oss som säger något diskar!

Mamman och dottern nickar och håller upp tummarna.
Utanför kommer fästmannen på sin gamla rostiga cykel som säger
"Couic-couic" vid varje tramptag. Han ställer cykeln mot väggen och öppnar dörren:
- God afton!
- .
Lite överraskad av tystnaden sätter han sig bredvid flickan. Mamman serverar soppan.

- Jättegod soppa!

 
Inget svar. Vad han än säger är det ingen som svarar. Han intalar sig att detta inte är sant och att han måste göra något för att få dom att reagera.
Och, hoppsan, lägger han en hand på hennes lår. Ingen reaktion.
Han klämmer henne på brösten. Fortfarande ingen reaktion.
Han tänker: Det här är ju inte klokt. Vad ska jag göra?

...Då lyfter han upp flickan, sätter henne på bordet, drar upp kjolen och sätter på henne.
När han slutat sätter flickan sig och fortsätter att äta utan att säga ett ord.
Den unge mannen exploderar:
- Det här är inte klokt. Ni är ett gäng dårar! Säg åtminstone att jag måste gifta mig med henne!
Han går ut, grenslar sin cykel och trampar iväg. "Couic couic couic"
Vilka galningar! "Couic couic". Jag knullade deras dotter på bordet och dom sa inget! "Couic couic"
Jag skulle ha knullat morsan också, dom skulle inte ha sagt något då heller!
"Couic couic" Morsan?

 
Han svänger runt och "couic couic" vänder tillbaka! Han öppnar dörren, går fram till mamman, böjer henne över bordet, lyfter upp klänningen och sätter på henne.
Därefter går han med ett fånigt leende

"Couic couic". Vilken familj!!! "Couic couic". Vilken jävla kväll!
"Couic couic couic". OCH DEN HÄR CYKELN SOM FÖR ETT SATANS OVÄSEN!!!
..."Couic couic". Jag står inte ut längre! Jag måste göra något, det här gnisslet gör mig tokig!
Han vänder, åker tillbaka till familjen, slår upp dörren och skriker:

- Har ni något smörjmedel??

Då ställer sig pappan upp:
- OK, OK Jag diskar. ----------------------------------------------------------------------------------------- 
Ett förälskat par var ute och gjorde stan. När det är hennes tur att beställa så berättar hon att hon har hört talas om en ny fantastisk drink som han bara måste ha! Sagt och gjort, han går givetvis med på detta nyfiken som han är och hon återvänder snart till bordet med en öl till sig själv och två små glas till honom.I det ena glase...t är det Bailey´s och i det andra en skvätt limejuice. Med glasen följer följande instruktion:
 
Tag en munfull av Bailey´s och låt den rulla runt i munnen en stund innan du sköljer ned denna med limejuicen!
Han tycker inte att detta låter något vidare, men hans flickvän är väldigt övertygande och hävdar att detta måste testas...
Han tar en slurk Bailey´s. Den känns varm och len mot gommen.
Sedan tar han limejuicen och då sker följa...nde:
Efter 0,1 sekund: Det gräddiga i Bailey´sen börjar att skära sig.
Efter 0,3 sekund: Han blir lika grön i ansiktet som limejuicen.
Efter 0,6 sekund: Med stor möda tvingar han sig till att svälja sörjan!!!
Försiktigt viskar hon i hans öra: "Den kallas Blowjob revenge"

HAHAHA, Humorn är som sagt på topp!
Nu har alla lämnat mig på FB så nu får jag väl med sluta nörda mig och gå och lägga mig.. Problemet är ju att de är en halv timme kvar på filmen. Kollar på Danny the dog på 4an.. Får väl se om jag orkar kolla klar, börjar faktiskt bli lite trött.. ;P

NattiNatti!

Pussss*

FREEEEEDAG !

Hahaaa, Humorn är på TOPP!!
Sitter och garvar för mig själv bara för att jag skrev att jag skulle skaffa silisar på FB..  Gud vilken DÅLIG humor.. :P
Hade tänkt gå och lägga mig, men är alldeles för pigg..
Sååå frågan är ju va fan ja ska göra nu..???
Lär ju inte bli sängen än på några timmar.. :P


Kanske ska lura hit nån.. ;P Mohahahahaaa!!


Har iaf haft en toppen dag med mamma i dag! UNDERBART! Hon är för bra min mamma! =)
Kvällen på jobbet har gått mkt bra, va lite bitter ett tag men de gick ju snabbt över.. Inte mitt fel att en del är utvecklingsförstörda.. :PPusss*
Vet ni en sak jag är en lycklig människa och de är jag glad för, inte alla som är det.

สำคัญ

Denna veckan har varit bra, de har till och med varit roligt på jobbet HELA veckan.. Händer ju inte så ofta längre.. Så veckan har ju gått fort iaf.. =)

I morgon är de redan fredag, förutom jobb så ska ja umgås med Mamma och Frida  Och på Lörda ska ja umgår med Pillan, blir lite flytt och 25års fest, Fast de blir nyktert.. =)

Äntligen fårr upp min lampa och tavla i tv rummer nu med.. Tack Pappa!


Ne ska väl försöka sova nu!


Pussss*
Ibland vill Jag bara slå dog hårt över käf...

img_4087 (MMS)

Ibland vill Jag bara slå dog hårt över käften och be dig fara åt helvete!


Jobbar !

Sitter på jobbet, vet inte om de är okej att blogga då. haha men jag har ju inget att göra.. :P

Slutar om en halv timme då blir de först tippen med pernilla, Om hon nu är pigg.. Hon va ju ute och slirade i går.. ;) Sen blir de IKEA med henne, Lollo och Maja.. =)
Ska kolla om jag hittar ett soffbord.. =) Hittar säkert nån billig skit.. :P

Ne men om ja ska se om jag kan få nått gjort nu innan jag slutar, hittar nog nått om jag letar.

Trevlig helg på er.. ;)

Puss*

Ne nu har jag legat i soffan nästan hela d...

Ne nu har jag legat i soffan nästan hela dagen, blir inget jobb i kväll.. Går och jobbar när jag är 100% frisk istället.. Men nu ska jag ta tag i min disk.. Pussas*


Onsdag !

Känner mig inte helt kry än, har inte bestämt om ja ska jobba i kväll eller inte. Varit hemma hela veckan så börjar få ångest.. Men samtidigt är de ju bättre jag stannar hemma så jag är helt frisk.. 

Jag hatar verkligen snor, va fan kommer allt i från?!? Spelar ju ingen roll hur mkt man snyter sig..


Idag har de inte hänt mkt. Skyller på att jag inte mår hundra.

De är så jävla tråkigt att vara sjuk.....!!


Pusss*

Sitter hos min fina vän pillan! Hon tar ha...

Sitter hos min fina vän pillan! Hon tar hand om mig när jag är sjuk, hihi.. Hon har lagat super duper god mat till mig. Lövbiff, vitlökssmör, stekt potatis, bea och färska champinjoner.. Mumma! Sen trillade vi ihop i soffan! Haha.. Nej vi är inte alls lata, bara bekväma.. ;p Pussss*


Nu är de 2011, bara ett år kvar tills världen ska gå under.

Nyår firades i Dalarna med underbara människor, Tack alla!
Måste nog säga att de ätt de absolut är ett av dom bättre tolvslagen!

Igår skulle de varit dax att gå tillbaka till verkligheten men eftersom jag har dragit på mig en förkylning så blev de soffan hela dagen istället. Snorat som sjutton och kall svettats... Inget kul alls, blev lite bättre framåt kvällen.. Idag är de ganska OK men stannar hemma för säkerhetsskull.. Har ju dragit på mig en jävla karensdag.. Kan ju k´hoppas att jag är pigg i morgon.. =)'
Va förkyld redan innan vi åkte så de blev ju inte direkt bättre att att åka skidor och va ute i kalla snön..
Fast de va de värt!! =)

Suss va gullig igår och komm och höll mig sällskap i soffan, Blev pizza och 3  filmer..  Blev Trollkarlens lärling, bröderna Karlsson, Beck-levande begravd. 3 bra filmer, inte dåligt att jag och Suss lyckas med de..


Nu tänkte jag att jag skulle gå ner i tvättsugan och kolla tvätttid och sen upp på vinden och se om de finns något ledigt förråd.. Pillan behöver ju de.. =)

Ikväll ska ja umgås med Pillan, blir lite god mat och tjöt. De kanske botar min förkylning.


Hoppas ni alla haft ett underbart tolvslag ochh ett gott slut.


Pusss*SMS-inlägg

img_6172 (MMS)

DALARNA-NYÅR! Pierre och Pernilla! Dom gör inte de ni tror.. ;P Hahaaa


SMS-inlägg

img_5966 (MMS)

DALARNA-NYÅR! Pigg Ylva! =)


SMS-inlägg

img_3527 (MMS)

DALARNA-NYÅR! Alkoholen rinner ner fint! ;) Snart dax för sängen.. :P


SMS-inlägg

img_3106 (MMS)

DALARNA-NYÅR! Sanna och Pernilla i bilen på väg ner, Klockan hade passerat tolv så då va de ju okej att öppna en öl eller två.. ;)