En tråkigt rubrik som ingen bryr sig om !

5 sanningar om mej :

1. Jag ser upp till min pappa mer än någon annan.
2. Jag har ingen självdisciplin.
3. Jag vill flytta från jönköping, men vågar inte.
4. Jag är sjukt nyfiken.
5. När jag var mindre skröt jag om att min moster känner Nanne Grönvall.


Natt !

Efter fyra veckors semester har jag nu kommit tillbaka till verkligheten, redan hunnit jobba en vecka men de har gått bra, började på herenco i veckan med så de blev en lång jobb vecka.. :-P helgen va över innan jag han blinka, helg för mig är ju bara lördag söndag och varannan vecka bara söndag och så va de denna veckan. Men hade en jätte bra lördags kväll iaf, va hos dessan käkade Tacos och drack lite öl. Va en himla trevlig kväll med mkt skratt. Söndagen va helt underbar, den tillbringade jag i Linköping med en del än min fina släkt, god mat och fint väder. Firade Ebba.. Träffade senare på kvällen pernilla och daniel lite.. Imorgon tänkte jag att jag skulle gå upp till mamma och pappa en stund om dom är hemma, men nu får de bli sängen.. Natti Natti.. Puss*

Bö !

JAG DÖR SNART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Behöver lite spänning i mitt liv!


Waka Waka !

Haft tre underbara dagar i Tyskland med Pernilla och Carina, varit på heide park. Säger ju bara liseberg kan ju slänga sig i vägen.. Hahaa.. 

En vänlig själ påminde mig för en stund sen om att jag bara har en veckas semester kvar..  Kan ju undra om de inte är ett skämt, dom här tre veckorna har gått sjukt fort. 

Nästa helg blir de förhoppningsvis västervik. :D


Nehe, om jag skulle hitta på nått kul en regnig fredags kväll som denna... =)Puss*