Tack ifall du röstar !

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=F0zchKGmUoa9PvI6DlzL1cQJyQXPDXlGUZg2#bikiniGallery


Underbara sol !

Tjoho! Blir nån inte på toppen humör när solen tittar fram. :-D helt underbart. Väntas nu på syster som slutar jobba nu så vi kan åka upp till ikea lite snabbt. Sen ska jag väl tillbaka till lägenheten och försöka hänga in mina kläder.. Ha en underbar dag i solen nu. Puss*

Klockan är Natten !

Ligger just nu i sängen och borde sova men är inte trött alls.. Har kollat på tecknat, alltid lika kul med barn filmer.. Hehe.. :-D Dom ringde från nkbo innan i dag med och sa att lägenheten va klar så jag kunde hämta nycklarna, kändes himla bra. Skönt att kunna börja flytta ner lite grejer redan nu. Så i dag har jag, thess och frida kört ner nästan alla kartonger och så har vi diskat allt porslin. Även om de är nya säker så vill nån ju diska av dom lite iaf. Så i morgon ska jag köra ner lite mer kartonger sen kan på onsdag så kan förhoppningsvis pappa hjälpa mig så jag får mer dom lite tyngre grejerna som soffan och så.. Känns väldigt skönt att flytta faktiskt..:-D Helgen har varit bra den med. Hoppas eran varit bra med. Känner inte ni ibland att ni bara tröttnar på allt och alla? Inget är bra och alla är konstiga..! Har varit inne i en sån period nu så flytten kom väldigt lägligt, som en frisk vind.. Haha.. Ne men om jag skulle pröva att blunda lite kanske, hatar att gå och lägga mig när jag inte är de minsta trött. Man ligger ju ändå bara och stirrar upp i taket. Jag kanske får gå ut och springa ett varv så jag blir trött. Med tanke på att springa så är jag sugen på att börja spela fotboll igen, de är ju faktiskt kul.. Synd bara att dom inte har ett lag och nån tränare. Men dom kanske lyckas få ihop de. Blir dom ett riktigt lag så tror jag att jag ska börja igen. Är de nån får ute som är sugen på att börja spela lite damfotboll så säg till så kan ni ju pröva att vara med dom. Gå in på laget.se/ngisdam Sova va de jag skulle göra ja. Sov så gott. Puss*

PÅ SKIT DÅLIGT HUMÖR!

I dag är jag på skit dåligt humör!! Länge sen ja va på så här dåligt humör!!!!! 
 
Försöker lösa den där jävla truckboken med och de är ju jätte smidigt när man inte är på humör sen blir de ju inte bättrre av att hälfen av svaren till frågorna inte finns i boken................................  Tror inte jag ska ha något jävla truckkort!!!! Fattar inte varför jag bara inte kan få köra på de jag redan har...... 


Fuckoff*

Tralalaaaaaaaaa.....!

Ligger i Pernillas soffa och kolllar på tv.. Super söndag.. Hahaaa.. Tur att båda är helt sega.. 
Pusssssssssssss*


Söndags mys !

Sitter hos Pernilla och är seg.. :P  Snart ska vi fläska, mums.. Måste bara orka gå ner och handla.. Hahahaaaa..

Igår va sjukt kul =)


Pusssssssss*

Ozzy !

Är hundvakt åt Ozzy, har varit de sen i måndag men i morgon får han åka hem igen..  Sköööööööönt.. Han är världens sötaste men ett sånt monster.. hahaha..  Strax köra mamma till bussen sen blir de långpromenix..

Sussie har varit söt och följt med ut till skogen två dagar, tur de för de är inte så spännande att sitta där ute själv..

Pussssssssss*


Underbart !

Helt underbart när solen tittar fram !  *LYCKA*

Varit och hälsat på dessan i dag, vi givk en sväng och spanade in deras nya lya, de kommer nog bli toppen. Utifrån ser de skit fint ut! =)

Fotbollen har nästan lag ner också, får träna med 94:orna om vi vill men de tror jag inte att nån vill. haha men vi får väl se. Känns som om jag inte bryr mig, hade ju nästan lagt av innan iaf. Men de är ju synd om dom tjejerna som vill spela. De kanske händer ett under och helt plötsligt står de 15tjejer där och vill spela i ett damlag, de skulle ju vara underbart! Då börjar jag igen.. :P hahaa..  Sååå vill ni börja spela fotboll så är de bara att hojta till.. :D

I helgen blir de stockholm med underbaraste Alex, kommer bli en galet bra helg!!
Kanske är dax att rota fram en resväska och börja packa lite.. 

Pussssssssss*Söndag !

Söndagar är oftast väldigt B, men har iaf packat lite i dag och försökt rensa. Man behöver ju inte all skit man har men de är lite svårt att slänga ibland. Hahaa.. 

Igår va ja hos Zandra en sväng och hälsade på, Hon och Suss spelade tv spel.. haha. Himla trevligt. Skönt med en lugn och nykter kväll. 
Undra vart dom finns när dom behövs.Pusss*


Tänk så fort allt kan gå fel !

Du hör inte hemma här. Du är fet, ful och äcklig. Jag hatar dig.

Toppen !

De blev utgång i fredags för att fira mig lite, lite förfest hos pernilla med fina flickor och sen vidare till olles.

Lördagen bjöd oxå på utgång med Alex och hennes jobba kompis Pernilla, meningen va att vi skulle gå till "huset"  men de va sjukt mkt folk så vi gick till olles i stället.

Söndagen blev de först fotboll sen mys hemma hos Pernilla<3.

Tack alla underbara fina för en toppen helg


I dag har jag och therese varit duktiga ock skottat massor och när vi va klara och jag hämtat Issa vid bussen kan ni ju undra vad som åkt på våran gata, PLOGIDIOTEN!!! Han hade kört igen hela garageinfarten, ni kan ju tro att jag va glad. Den va säkert en meter hög också.. Så de va ju bara att börja skotta igen så jag kunde komma in på garage infarten så bilen fick ju stå MITT I VÄGEN sålänge.. 

Nu ska jag nog försöka sova, har en känsla av att jag får köra min syster till jobbet i morgon. Bussarna går ju säkert inte..


Pusss*