Fniss !

Varit en mkt bra dag, fast den där dumma snön kom.. :P

Varit på A6 med Pillan, Jenny och Ylva.. =) Fick med mig lite ramar hem så nu håller vi tummarna att de blir bra.. =)
Kvällen jobb gick bra, gick himla fort i kväll.. =) Skönt att de är fredag i morgon... =)







JAG VILLL HA SOMMAR !
JAG VILL GÖRA NÅTT!


 

Bungyjump

Känn hur marken kommer rusande emot dig i full fart.

Du är tillräckligt högt upp för att du skall känna svindelkänslan och hur det drar ihop sig i maggropen. Runt dina anklar är en gummisnodd fastsatt. Du kastar dig rakt ut och ser hur marken snabbt rusar emot dig. Precis när du förstår vad som är på gång sträcker gummibandet ut sig och skickar dig tillbaka upp igen med ett mjukt ryck. Adrenalinet är nu på max och känslan är obeskrivlig.



Kör en formel 1-bil

Känn G-kraften när du dra iväg i en formelbil.

Här får du känna hur det känns att dra iväg på en rallybana i en formelbil och känna G-kraften. Bli en fena på kurvteknik och hantera bilar som få haft möjligheten att köra. Bli racerförare för en dag!

 

Forsränning

Upplev spänningen av att virvla fram i den vilda forsen.

Upplev spänningen av att virvla fram i den vilda forsen samtidigt som du njuter av den magnifika natur omkring dig. En superkul upplevelse lämpad för både nybörjare och mer erfarna forspaddlare. Blöt blir du garanterat.


 

Äventyrsbana

Ta dig från hinder till hinder uppe bland trädkronorna!

Det blåser i trädtopparna och du känner hur plattformen du står på rör sig under dina fötter. Det är 10 meter ned till marken och det känns i maggropen. Trots rigorös säkerhet är det ofantligt spännande att utmana sig själv och ta sig från hinder till hinder uppe bland trädkronorna!


 

Provflyg trike

Känn frihten med att få flyga med fåglarna

Trike är ett så kallat ultralätt flygplan där piloten sitter fritt i luften, utan tak eller väggar. En trike styrs med tyngdpunktsförflyttning istället för med roder och kan landa på extremt korta sträckor. Oavsett årstid kan ni prova på trike, en spännande flygupplevelse där man får uppleva fantastiska vyer och obegränsad frihet.



 

Skärmflyg

Se Sveriges vackra landskap ur ett fågelperspektiv.

Med skärmflyg kan du sväva som en fågel och njuta av Sveriges vackra landskap ur ett fågelperspektiv. Skärmflyg är den enklaste och mest lättillgängliga formen av flygning som finns idag och passar både ung som gammal.



Zipline

Upplev den gastkramande känslan av att åka Zipline.

Zipline är kanske inget för fegisar. Men du behöver inte heller vara någon tuffing för att få uppleva känslan av att flyga. För vare sig det gäller familjen eller företaget vänder sig Zipline till alla. Zipline är en väldigt rolig upplevelse med mycket adrenalin.







Jag skulle kunna göra en skit lång lista!!
 Nån som vill göra nått av detta med mig? ;D



Pusss*


Kommentarer
Postat av: lillalilla syster :)

Jag skulle mer än gärna kunna hoppa bungy jump,gå en äventyrsbana och köra en formel 1 bil med dig :)<3

2011-02-11 @ 11:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback