SOL !

Lycka! Solen lyser! =)

Varit hos tandläkaren i dag, lika kul som vanligt!

Tror bestämt att jag ska gå en promenad nu när de är så fint, ska bara se om de är nån hemma som jag kan lura med ut! =) Väntar ju på att suss ska ringa , kanske skulle ringa och väcka henne! Hehe..

Mamma och Pappa åkte till thailand i morses, tyvärr fick jag inte följa med i väskan.. Taskigt tycker jag. hahaa..
Så nu är dom borta i typ 18 dagar eller nått sånt.. =)

På fredag taggar vi utgång med fina flickor för då fyller jag år!!! Jeeeeey!


Ne nu ska jag ta min stackars hund och gå ut!


Pussss*

Din bakvända mening utan punkt

Snösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnösnö...
Massa snö! Jag älskar snön men nu börjar de bli mkt, de kan ju iaf sluta snöa.. En del blir arga för att jag gnäller på dom som skottar men man får faktiskt gnälla när dom kan göra ett bättre jobb, precis som folk får gnälla på mig när jag kan göra ett bättre jobb.. Man ser ju på vissa ställen att dom har plogat jätte bra, så dom kan ju om dom vill.. 

igår på jobbet gjorde vi typ inte ett skit på jobbet, alla bilarna va sena så när jag gick hem hade typ inga bilar kommit...

Trött är jag med, kört syster till jobbet för en stund sen. Bara för att jag är så snäll.. :P Såå nu väntar jag på mamma så vi kan åka och handla så vi har mat hemma när dom åker till thailand i morgon.. Hade ju inte varit fel att följa med, sol istället för snö..Tack Syster<3 för headern.. =)Puss*

ARG!!!

Sån skit kväll på jobbet!!!!!!!

Idag har jag och Pernilla varit i värnamo!! =D De va mkt trevligt och himlans gott!! =)

I morgon ska jag jobba så jag borde verkligen hoppa i säng nu men är inte ett dug trött, ovanligt!

Pusssss*

MY BFF !
Tack för att du finns ! <3

Jag älskar att lägga snoppen tillrätta.

Woohhoooo ! =)

kan bli en mkt bra sommar de här om de går som jag vill.. :P Men de kommer de ju förmodligen inte att göra.. hahaa..  Men om man tänker så här Västerås, Sweden rock och husbils semesters så låter de ju kanon, och förhoppningsvis händer de något kul under midsommar helgen också.. =) Jeeey...

Helt sjuk har inte sovit en blund i natt, varit vaken i typ 28 timmar eller nått nu och jag är skit pig..  Kan ju hoppas att jag är skit trött när jag kommer hem från jobbet i natt så jag somnar gott.. =)

I morgon ska jag till Emelie och fika :D:D mkt trevligt.. 


 varit himla duktig och bakat i dag med, vi ska ju fira mig på söndag så då behöver jag ju mnågot att bjuda på.. =) 

ååå snart åker Mor och Far till thailand, och neeeeeeeeeeeeeeej jag är inte alls avis.. :P

Puss*


Måndag !

Jag längtar efter sommaren! Jag vill ha sol, massa sol och värme! I sommar blir de äntligen husbils semester. Haha, fyra brudar ska göra vägarna osäkra.. ;-) jag, Sussie, zandra och pernilla.. :-D sen blir de nog sweden rock med månsson också, de kan bli himla roligt.. Fjäska lite för mor och far också så vi kan låna deras husvagn. Vintern börjar verkligen göra mig deprimerad! Funderar starkt på att flytta härifrån, är riktigt trött på jönköping! Känns som vad som helst är bättre än jönköping.. Ojoj, nu kommer de gods så de är väl bäst jag återgår till mitt oerhört spännande arbete.. Haha.. Puss*

Söndag !

Igår va de födelsedagsfest med årtals tema, mkt lyckad kväll.. =) Jag hade skit kul.. Tack alla ni som var där.

Idag har de varit söndags mys med mina små hjärtan Dessan och Pernilla, käkade tacos mkt gott.. =)

1 april flyttar jag, ska bli himla skoj.. Ska bara lyckas välja tapeter med. haha lättare sagt än gjort.. Men de blir nog kanon..

i morgon ska vi träna och jag tror faktiskt att jag ska vara med, kanske har fått tillbaka suget.. Vem vet..  Skadar ju inte att prova.. :P

Puss*
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6603505.ab

Huh!?

Konstigt hur allt kan förändras på mindre än en sekund! :S


Hige Five

Tjolahopp!
Precis kommit hem från jobbet, häärligt de! Nu blir de några timmars sömn sen upp ocj jobba kl 07.00 Gotteligottgott =) Jobbat dubbelt helva denna och förra veckan. Men de va nån på jobbet som kom på att de fanns en lag(!?!!?!?) om 11 timmars vila! VA FAN ÄR DET!!? Haha, har ju jobbat massa innan och då är de ingen som sagt något men de va tydligen bara för att de va på olika företag. Meb vi får völ se vad som händer dom skulle kolla upp detta.. 
Hunnit träffa bästaste Alex TVÅ gånger denna veckan de är inte dåligt. Hihi.. Alltid lika trevligt =) =)
Iveckan ska de handlas till festen och så ska vi fixa de sist, Läängtar tror de kan bli skit kul om alla anstränger sig lite.. =)
Lördag i morgon(idag), blir nog en himla lugn kväll. känns som jag behöver de har varit cp förkyld i två veckor nu, de vägrar gå över.  Pirre sa att de va för att jag jobbade istället för att vara hemma men vem fan vill ligga hemma, och vet nu hur mkt pengar man förlorar på att vara sjuk i TVÅ veckor!!!!!!?!!   Hahaa..
Sova nu då!

NattiNatti*


Solen lyser !

Trött, trött och åter trött..  Har inte blivit många timmars sömn denna veckan, inte veckan innan heller iofs. Jobbar på HTIs kundtjänst på morgonen nu med. Är förmodligen bara denna veckan med så sen får jag sova.. haha..  Men de är goa pengar.. Kan jag behöva..=)

Kolla på lgh på lörda med, se om den är något att ha.. Är väldigt skeptisk till de men vi får väl se.. Skulle vara skönt att flytta..  Men sen vill jag nog faktiskt flytta till stan =)  

En ledig dag denna veckan de är underbart. Hahaa..

Puss*