Lyckat

Hahaha, tack ni söta männskor för igår, en mkt lyckad lördakväll.. jag hade iaf skit kul... =) Får vi göra om.. =)

Dax att hoppa i sängen nu då, så man kommer upp hyfsat i morgon. Då de blir umgås med syster min <3


Puss*


As good as it gets

Fredag i morgon då börjar allas helg, min börjar ju inte förens på lördag.. hehe.. Men lika glad är jag för de.. :P Jag har ju iaf ett jobb.. =) 
Varit på A6 med Pernilla och hennes mamma i dag, blev bara hårfärg och hårspray. Ska bli lite mörkare i håret igen.. Skönt! Så nu ska ja bara sola lite med så jag slipper se ut som en blekfis.. hahaa..  
Nu ska jag åka till träningen.. Jeeey..

Pusss*

Jag är bättre än alla andra ;)

God afton mina damer och herrar! ;)

Borde sova nu, men är inte trött konstigt nog. Efter typ 4 timmars sömn i natt så åkte jag, Emelie, Anubis, Amon och Apollo till Borås, skulle hälsa på blå stjärnan. hahaa.. gick bra tills 11.20 då vi va klara och skulle åka hem. Då började ALLT krångla, så vid två kom vi nog i väg hemåt..  Väl hemma va ja piss trött, sängen hade varit himla skön just då men de va bara bita ihop och börja plocka iordning, sen när min kära far kom hem blev de mat. Mumsigt.. Efter de hjälpte jag och Therese honom lite i köket. Vi flickor får alltid så smidiga uppgifter.. =) 
Änså länge har veckan börjat bra, de har varit några sega veckor.. Kan bero på de hemskt tråkiga vädret. Mörkt å mörkt å mörk å tråkigt..  Jag vill ha RIKTIG VINTER!!!      Med massa vit fin snö! 

Helgen har varit bra den med faktiskt, blev en ganska spontan utgång i lördas men de va trevligt..

I morgon ska jag träffa den bästa, Vi ska försöka hitta en kryssning med.. =)

Funderar på om jag ska ta "svinsprutan" vill nog inte ta den men de är ju ett helsikes liv om kring de här.. Jag tror att vaccinet är lika farligt som influensan. De känns lite som att chansen att jag dör vt sprutan är lika stor som att jag dör av influensan. De är säkert bra för alla som ligger i en rsikgrupp att ta sprutan men nää vi vet ju knappt vad den innehåller, och varför har inte alla som vacdcin?   


va hos sjukgymnasten i torsdags med han tyckte jag skulle leka med en boll och dra bak axlarna och skjuta fram brösten.. Hahaa...


Jag är hungrig med, men Fredrik säger att de inte är bra att äta så här dax på dygnet.. Hum.. De gillar vi inte.. :P
Om jag lägger mig ner nu och blundar så kanske jag somnar snabbt och inte hinner känna att jag är hungrig.. HAHA, den är ju trolig.. Sånt matvark som jag är..


Puss*


it´s friday!

Kollar på tv, klippte mig innan känns kort men de är de inte egentligen.. Hahaaa..
Skulle hälsat på Pernilla men hon var "tvungen"  att jobbaa. =)  

Tacka gud för att Alex och dom inte skadade sig allvarligt.
Känns bra att jag satte på mina vinterd'ck i går, behöver iof två nya men dom två gamla får duga så länge.. Bättre än inget.. hehe.. 


Puss*


Du vinkade och jag log!

Världens roligaste skämt

En stockholmare som precis fått sin jaktlicens var i Skåne för att jaga and och hade blivit tilldelad ett jaktområde bredvid en gård mitt på slätten. Utanför gården stod en bonde och tittade intresserat på. Plötsligt kom några änder flygande och stockholmaren lyckades träffa en av dem. Nu hände det sig så att den landade på bondens mark, precis utanför jaktområdet. Stockholmaren rusade snabbt dit för att plocka upp anden, men bonden var redan där och sa:

– Anden landade på min mark och då är den min.

Stockholmaren började argumentera, men bonden stod på sig och sa :

– Kan vi inte komma överens får vi göra upp med en koddaspark.

Stockholmaren frågade vad det är för något.

–Det går till så att vi ställer oss mittemot varandra. Sedan sparkar jag dig allt vad jag kan i skrevet, och sedan gör du likadant på mig. Den som skriker minst får fågeln.”

Stockholmaren var tveksam, men ville gärna ha anden, så han gick med på förslaget. Skåningen rättade till trätofflorna och drog sedan till det värsta han kunde. Stockholmaren sjönk ihop men sa inte ett ord. Efter ett par minuter hade han rest sig och ställt sig beredd. Då sa bonden:

– Jag har tänkt på saken. Du kan ta anden.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6073995.abHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA.....
Stan i dag, linskontoll och lite shopping..  blev ett par byxor, ett linne och en myntpåse.. :P'''''Nu  blir de sängen, klippning i morgon 10.15 sen hälsa på Pernilla, se hur fint dom fått de nu.. =)
Puss*


Crazy Halloween

Då va det måndag igen! Men de är ju roligt..

Fredas va d halloween fest men precis innan de va de ett flyttlass´som skulle ut..  men de gick himla smidigt.. :) Feten får iaf godkänt..

I lördas skulle flyttlaset in, de vaju dock inte alls lika smidigt, Lollo hade inte pakat ur sin lgh så vi fick säkert vänta  två timmar innan vi kunde börja lasta in..  men gck de ganska smidigt bortsett från att vi fick städa typ hela lägenheten innan vi kunde börja göra något, kylen luktade något sjuk illa fy farao.. men när allt städat ch så gick de smidigt..'''


söndas va en död dag, slappade hemma. umgicks med syster..

Och i dag kom pojkarna som skullle sätta in kaminen klockan 8.. för då va jaju pigg. hahahaa.. 

 
Så nu ska ja vila innanjag åker till jobbet..Pusss*